sunnuntai 6. lokakuuta 2024

ELLA SUOMENMESTARIKSI! KIPINÄLLE MITALISADETTA

Ella Forsell voitti Kokkolan Kipinän ensimmäisen yleisen sarjan SM-kultamitalin Ylistarossa painituissa naispaini ja vapaapainin valtakunnan mestaruuskisoissa. Kulta on ensimmäinen SM-kulta Kokkolaan painissa kautta aikojen. Ella paini kisoissa kaksoismestaruuteen voittamalla edellisenä päivänä myös alle 20-vuotiaiden mestaruuden. Kasperi Kallio ylsi myös pronssiotteluun miesten 82 kilon sarjassa, mutta jäi neljänneksi. Monen vuoden kilpailutauon jälkeen myös Markus Hirvi palasi kilpamatolle ja sijoittui viidenneksi miesten 97 kilon sarjassa.

Junioreiden sarjoissa Kipinä kahmi myös SM-mitaleita. Törmäsen sisarukset Viljami ja Ella taistelivat tiensä finaaliin, mutta jäivät hopealle vielä tällä kertaa. Jonathan Hägglundin tie vei pronssiotteluun, jonka hän voitti. Mahtava viikonloppu Kokkolan Kipinälle!! Kakkukahvit taas tiedossa.

Kultaa: Ella Forsell KoKi, sarja 62kg