torstai 2. kesäkuuta 2022

KAUSI 2021-2022 ON PÄÄTTYNYT

Kokkolan Kipinän toimintakausi 2021-2022 on nyt saatu päätökseen. Kuluneella kaudella Kipinän jäsenmäärä oli 170 hlöä. Seuraan saatiin painin oheen syksyllä 2021 uusi laji, kun Padel tuli uutena lajina seuran toimintaan mukaan. Seuraväen suurin ponnistus oli huhtikuinen kisaviikonloppu, jolloin Kokkolassa painitiin U15 ja U20 SM- painit ja Kokko Kalle Games junioripainit.


Kipinän kilpailullinen menestys oli kautta aikojen paras. Seura saavutti kuusi SM-mitalia ja kahdeksan Koululiikuntaliiton mitalia. Lisäksi Ella Forsell valittiin tyttöjen maajoukkueeseen ja Lauri Sia karsii kesäkuussa paikasta U15 EM- kisoihin. Seuran parhaimpana painijana palkittiin viime kauden tapaan Ella Forsell ja ahkerimpana harjoittelijana Ella Törmänen.


Ensi kaudelle on jo tehty suunnitelmia. Kaikki ryhmät jatkuvat entiseen tapaan ja lisäksi saamme vielä neljännen nallepainiryhmän,  joka harjoittelee maanantaisin. Ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa ja kaikki ryhmät ovat käynnissä syyskuun alusta lähtien. Nyt pidetään kesätaukoa painista ja harrastetaan muita mukavia juttuja. 


Hyvää kesää kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti