torstai 31. joulukuuta 2020

UUDENVUODEN TERVEISET

 

Uuden seuran toimintavuosi oli kaikin puolin ”koronasävytteinen”. Kilparyhmän viimeiset kisat olivat helmikuussa. Onneksi syksyllä pääsi edes muutama juniori kisaamaan SM- kisoissa, jotka saatiin järjestettyä poikkeusjärjestelyin. Kipinä saavutti hienosti kaksi SM- mitalia (Ella Forsell ja Kasperi Kallio) ja Kokkolan kaupungin liikuntatoimi valitsi valmentaja Janne Viitasen vuoden valmentajaksi.

Maaliskuussa loppui myös kaikkien ryhmien toiminta kuin kananlento. Syksyllä päästiin onneksi toimintaa jatkamaan, mutta joulukuussa uudet rajoitukset vaikuttivat aikuisten toiminnan lopettamiseen. Tämä merkitsi sitä, että nallepainijat aloittivat joululomansa kahta viikkoa muita aikaisemmin. Kokkolan Kipinän hallitus haluaakin kiittää kaikkia ymmärryksestä seuraamme kohtaan! Olemme varmasti ainoa junioritoimintaa pyörittävä seura, jonka vuokranmaksu ei lopu, vaikka sali suljetaan. Maksamme vuokraa reilu 2000 €/kk koko vuoden ajan, kun lasketaan mukaan siivouskulut ja muut kiinteistön hoitoon liittyvät kulut. Tämä vaatii meiltä kaikilta vapaaehtoistyötä tekeviltä varsin paljon. Lisäksi meille tärkeä vuosittainen tulonlähde, oma kansallinen kisa  Kokko Kalle Games jouduttiin lopulta kokonaan perumaan.

Nyt kevään osalta tuli myös harmiksemme tuo ilmoittautumisjärjestelmä. Ingo-järjestelmän uudistaminen ei ehtinyt meidän rytmiin mukaan, joten joudumme hoitamaan tämän kevään ilmoittautumiset sähköpostitse. Sekin tuottaa nyt ylimääräistä työtä. Ilmoittautuneita on vuoden viimeisenä päivänä noin 90 hlöä ja jo nyt voi luvata, että kaikki ryhmät lähtevät käyntiin (varauksella erityisryhmä).

AVI:n ja Soiten voimassa olevien rajoitusten mukaan kevätkausi käynnistyy muilla ryhmillä viikolla 2, nallepainijoilla, nassikoilla sekä aikuisten painikoululla viikolla 3. Olemme päättäneet, että tänä keväänä annetaan kaikille harrastajille takuu siitä, että harjoituksia tulee alkuperäisesti sovittu määrä eli 16 viikkoa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kausi siirtyy tai tulee katkoksia koronan takia, niin sitten kevättä jatketaan harjoitusten osalta. Hiihtoloma on lähtökohtaisesti taukoviikko, mutta tarvittaessa myös silloin tarjotaan harjoituksia. Myös ryhmien välillä voidaan varioida ohjaajien ajankäyttö huomioiden.

Toivotamme mukavia hetkiä painin parissa vuonna 2021 sekä terveyttä ja onnea kaikille!

T: Kokkolan Kipinän hallitus




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti