sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

KEVÄTKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ


Kokkolan Kipinä r.y. piti sääntömääräisen kevätkokouksensa tiistaina 2.6.2020. Tulevan kauden toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin. Syyskuun alussa käynnistyvät ainakin seuraavat ryhmät: taaperopaini, nallepaini (kolme ryhmää), nassikkapaini, painikoulu, harrastepaini, kilpapaini ja kuntopaini.
Seuran tavoitteena on tiivistää yhteistyötä muiden lajien ja seurojen kanssa ja rekrytoida uusia harrastajia muun muassa koululaisvierailujen avulla. Toimintakauden tärkein tapahtuma on seuran oma kansallinen juniorikilpailu Kokko Kalle Games.

Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja. Hallitukseen kahdeksi seuraavaksi vuodeksi valittiin Petri Forsell, Janne Viitanen, Marika Hirvi, Jaana Salmela, Victor Hägglund sekä Jouko Salmela, joka toimii jatkossa seuran puheenjohtajana. Tilintarkastajaksi ensi kaudelle valittiin Saila Niemi ja varatilintarkastajaksi Johanna Salmela. Tilikausi on 1.8.2020 - 31.7.2021.

Tulevan kauden jäsenmaksuksi päätettiin 10 euroa/jäsen. Kannatusjäsenmaksun suuruus on vapaavalintainen. Kaikki seuran toimintaan liittyvä informaatio päivittyy kesän aikana seuran kotisivuille: www.kkpaini.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti