maanantai 16. toukokuuta 2016

KOULULIIKUNTALIITON KISOISTA JÄTTIMENESTYS!

Kuortaneella painittiin 14.-15.5 Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailut krekossa ja painijoidemme menestys oli jopa huikaiseva. Markus Hirvi sai kunnian olla ensimmäinen poika, joka saavutti mitalin seurallemme arvokisoista. Makke voitti poikien alle 42 kiloisten kultaa selättämällä sarjassa hopealle ja pronssille tulleet kovat kilpakumppaninsa. Wilmiina otti kolme komeaa selkävoittoa ja voitti sarjan alle 57 kiloa lähes näytöstyyliin! Alisa raivasi tiensä loppuotteluun tyttöjen alle 34 kilon sarjassa kolmella selkävoitolla ja sijoittui lopulta hienosti hopealle. Alisakin esitti ehdottomasti parasta painiaan näissä kisoissa. Tomi Hänninen nappas kolme hienoa voittoa ja oli lopulta kahdeksas 27 painijan sarjassa pojat alle 35 kiloa. Erikille yksi voitto, yksi niukka tappio ja yksi selkeämpi tappio ja sijoitus 15 sarjassa pojat alle 38 kiloa. Samassa sarjassa Jimi Witick hävisi molemmat ottelunsa. Kuntien välisissä pisteissä Kokkola oli hienosti kymmenes 75 kunnan joukossa. Siinäkin olemme menneet eteenpäin vuosi vuodelta. Hieno kilpailukauden päätös. Harkat tosin vielä jatkuvat.