keskiviikko 7. tammikuuta 2015

KÄLVIÄN TARMO PAINITIEDOTE NRO 1/2015



HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015 PAINIVÄELLE!

On taas uusi vuosi ja uudet kujeet. Tässä tiedotteessa annetaan ohjeita kauden aloituksesta.

1. Painijaosto on saanut uudet kotisivut, jotka toimivat jatkossa painin tärkeimpänä tiedotus- ja infokanavana. Toki sähköposteilta ei voi jatkossakaan välttyä ja jaoston facebook- sivuilta saa myös painiin liittyvää tietoa. 
Uudet sivut löydät osoitteesta:

2. Harjoitukset alkavat kilparyhmillä viikolla 2 ja muilla ryhmillä viikolla 3. Heti aloitetaan viikko-ohjelman mukaan täydellä rähinällä Aherruksentie 10:ssä!

3. Ilmoittautuminen kevään ryhmiin tapahtuu ilmoittamalla suoraan omalle ohjaajalle
Tässä osoitteet:

- oliver.pietila@gmail.com (6-8v Painikoulu)
- jouko.salmela@edu.kokkola.fi (Kilparyhmä1 ja aikuisten kuntopaini)
- petri.timlin@gmx.com (Kilparyhmä 2)
- riikka.luostarinen@edu.kokkola.fi (9-15v Painikoulu)
- nina.sahlgren-hotakainen@edu.kokkola.fi (Tyttöjen painikoulu)
- patrik.vahahyyppa@hotmail.com (Nallepaini)

Kaikkien on ilmoittauduttava, vaikka olisikin jo aiemmin ollut mukana.  Jos on uusi painija, niin on ilmoitettava myös lapsen syntymäaika, osoite,  huoltajan  email ja puhelinnumero sekä saako lapsenne kuvia julkaista jaoston/lehtien sivuilla.

4. Kausimaksut ilmenevät kotisivuiltamme. Liittäkää summaan myös Kälviän Tarmon jäsenmaksun osuus eli lapsilta 5 euroa ja aikuisilta 10 euroa. Nallepainijoiden osalta aikuiselta jäsenmaksu on vapaaehtoinen. Seuran jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden ja kattaa myös muut seuran lajit. Kaikki maksut on maksettava torstaihin 15.1.2015 mennessä painijaoston tilille: 
Kälviän Tarmo/painijaosto FI70516214200298 04
Mainitse laskussa tarkasti, ketä maksu koskee. Huomioikaa myös sisaralennukset (kts. painin kotisivut)
Esimerkkimaksu: Maksaja Petri Timlin. Saaja Kälviän Tarmo/Painijaosto. Tilinumero FI7051621420029804. Viiteosaan: Linne Timlin, Nallepaini kevät 2015. Maksun suuruus 55 euroa. 

5. Jos joku haluaa painilisenssin, joka oikeuttaa kilpailemaan muissakin kuin omissa salikisoissa, ota yhteys Jouko Salmelaan. Painiliiton sivuilta löytyy myös tietoa lisensseistä. Huomioikaa, että lisenssi on voimassa koko kalenterivuoden, joten kannattaa ottaa heti vuoden alussa, jos mahdollisesti Kälviän ulkopuolella kisailee.

TERVETULOA PAINIMAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti